Vi har ett stort antal lokala eller regionala leverantörer av ekologiska produkter.
Samtliga är KRAV-anslutna!
Vi får färska bröd varje torsdag eftermiddag direkt från bageriet,
Vi får leverans av mejeriprodukter varje torsdag eftermiddag direkt från mejeriet.
Kalle o Märta Johansson, Ramdala, producerar äppelmust från sin egen ekologiska äppelodling.
Gunilla och Christer Strandå, Triberga, bedriver ekologisk havtornsodling och tillverkar olika produkter av bären.
Blackatorps Skafferi, Anita Gustafsson, tillverkar KRAV-godkänd surkål med olika smaksättningar.
Sören Nilsson, Triberga på södra Öland levererar varje år ekologisk lök av mycket hög kvalitet.
Bussemåla Gård utanför Ronneby drivs av Mats Kylbäck. Mycket efterlängtade ekologiska tomater kommer därifrån varje sommar.
Almut Holmkvist, odlar och torkar olika örtkryddor med KRAV-märke.
Susanne Eriksdotter, Isgärde på Öland, odlar och mal mjöl av ölandsvete och råg.
Vi säljer företagets egenproducerade rapsolja i en mängd olika smaksättningar.
Solveig och Bosse Nilsson, Svensgård, Moheda, kokar ekologisk sylt och marmelad av hög kvalitet
Botulf och Ruth bedriver biodynamisk och KRAV-godkänd odling av potatis och grönsaker, både på friland och i växthus.
Holger och Vanja Linnebjörke på Linnebjörke Gård, Lenhovda, bedriver KRAV-godkänd äggproduktion.
Andy Pettersson, Löttorp på Öland levererar potatis och rotfrukter från sin ekologiska gård.
Kalle och Märta Johansson, Ramdala, odlar tiotals hektar med morötter och potatis. Dessutom har de äppelodling med 25000 äppelträd – allt KRAV.
Birger Ask
Kerstin Ask